Кадър БНТДоц. Атанас Мангъров даде мнение за мерките срещу коронавируса. Той

...
Кадър БНТДоц. Атанас Мангъров даде мнение за мерките срещу коронавируса. Той
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Много изкусително е да се мисли, че спадът на заразените се дължи на мерките

Кадър Българска национална телевизия

Доц. Атанас Мангъров даде мнение за ограниченията против ковид. Той разкри също какво мисли за броя на инфектираните.

Имам запаси към метода, по който се регистрират инфектираните у нас. Продължава да не се оповестява кои лица са тествани за първи път, кои наново ”, съобщи на конференция на АБВ инфекционистът доцент Атанас Мангъров.

Доцент Мангъров изясни още, че е доста изкусително да се мисли, че спадът на инфектираните се дължи на подхванатите от държавното управление ограничения. Той обаче добави, че това надали е по този начин, тъй като се виждало при страни, които са компактно затворени от края на месец септември, че броят на случаите нараствал.

Специалистът беше безапелационен и че теорията, че ограниченията в тези страни не демонстрират резултат, тъй като там вариантът е нов, е несъстоятелна. По думите му, в случай че ограниченията работят на остарелия вариант, то те би следвало да повлияят и на новия. В последна сметка, ставало ясно, че те не правят работа и при двата, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР